2011. március 10., csütörtök

odabasz a meló?

 Pár órát eltöltöttem azzal, hogy törjem a fejem, vajon írhatnék-e ide a munkámról részletesebben. Arra jutottam, hogy sajnos ugyan nem lenne félreértés, viszont a balkáni állapotok miatt egyszerűen nem hinnétek el. Jó tudom, hogy bíztok bennem, de ezt akkor sem. Inkább egy pohár ital mellett sztoriznék. Durva, hogy cirka 3 éve mentőzöm és szembesültem egy csomó durva dologgal. No nem panaszkodom csak rögzítem a dolgokat. :) Ide tartozik egy jó hír is. Volt egy sofőr, akivel nem bírtuk egymást túlzottan, mert kölcsönösen gyanúsak voltunk egymásnak. Azt hittük, hogy a másik a hátunk mögött kavar, de egy eset kapcsán (hirtelen szembekerültem egy döntéssel, amit nem tudtam elsőre megoldani és rá hagyatkoztam) megtört a jég. Nem lettünk puszipajtások, de kibeszéltük a a dolgokat.
 Voltunk még Mamáéknál, mert ugye jöttek a csirkék és fel kellett darabolni őket. Jó volt hangulat és úgy tűnik, hogy Mama csak öregszik, tehát most épp támogatta az esküvőt. :D Egy másik dolog, amit nagyon várok az az Anettel való találkozó. Szeretnénk mellette lenni és egy kicsit kikapcsolni. :) #TeamAnett! :) Imola esküvői ruhája szerintem tuti jó lesz (mondom ezt úgy, hogy nem láttam), persze cseles módon ha rámutatok egy ruhára akkor a reakcióból le lehet szűrni, hogy kb. milyen lesz és ez nekem elég. Fura mód azt érzem, hogy ha végtelen sok pénzünk lenne se lenne nagyobb felhajtás. Mondjuk a kollégák és családjuk meg lenne invitálva, mert a mentők tudnak hangulatot csinálni (meg inni is, de ez más téma :D). Ehhez képest az utóbbi időben csak glancos helyen, structollas tökömtudjamik az asztalon, puccos csillogós zakóban lehet házasodni. Valahogy nem szeretem a felhajtást. No mindegy. :)

2 megjegyzés:

  1. Én is várom már hogy itt legyetek :) 2 napig nem kell majd a szakdogával foglalkoznom :D Addig meg van még pont 2 napom hogy azzal foglalkozzak! én tudom milyen lesz Imola ruhája és annyit elárulhatok hogy gyönyörű! De szerintem ezt te enéklül is sejtheted. A munkádról írni nem fontos, úgyis mesélsz nekünk azért DM-ben vagy szóban majd. UI: A betűtípus vmiért nekem nem annyira olvasható. A régebbi jobb volt. Csak gondoltam megjegyznem ^^
    Puszi! és szép napot!

    VálaszTörlés
  2. Nah, itt is elsírom azért, hogy mennyire szívesen lennék fent veletek Pesten... Kár, hogy pont így jött ki a lépés... Köszönöm, hogy felhívtatok, nagyon jól esett. :) Jó dolog, hogy elsimultak a dolgok a kollégáddal, így azért mégis csak jobb oda bemenni. :)

    VálaszTörlés