2012. március 6., kedd

Jókedv :)

 A cím csak részben igaz, de erről nem beszélek. :) Az utóbbi napokban elég sok a dolgom, mert vagy dolgozom (a Szatmárnémetibe tervezett kirándulás miatt a szolgálataimat a fennmaradó részre osztotta el a főnököm), vagy itthon, netán Anyuéknál vagy Mamáéknál van dolog.
 A hétvége csúcsa a szokásos romániai kirándulás volt. :D Tankoltunk, majd bevettük magunkat a Harmónia Centerbe.Elsőként a Bricostore-ban nézelődtünk. Voltak nagyon szép termő citrom és olajfák, meg sok különleges virágot. Vettünk is cserepeket, virágföldet és Imola kapott lila tulipánt. Babzsákfotelt és asztalt is nézni szerettünk volna, de még nincs szezonja. Imolának vettünk egy szép cipőt az Intersportban, mert a régi már elég gatyán néz ki. Itt lestem egy nagyot, mert voltak durván jól kinéző darabok és válogatás közben azt is bemondták, hogy ha van nálad egy rossz sportcipő akkor 20%-ot elengednek az új vételárából. Sajnos nem tudtuk ezt érvényesíteni, mert ki kellett volna mosni. Következett pár bolt, ahol nézelődtünk, majd ettünk a KFC-ben. Utolsóként megtöltöttünk nagyjából egy bevásárlókocsit és jöttünk is haza. A hét ugye munkával fog telni. A hétvégén meg Apu szülinapját ünnepeljük! :)

2 megjegyzés:

  1. Azt is bemondták, hogy csak mosott régi sportcipőt fogadnak el? Ha nem szólnak, akkor adhattátok volna azt. :D Jobban kifejthetted volna, miket munkálkodsz otthon, vagy Anyudéknál, mamádéknál. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Inkább ilyen segítős dolgokat. :) Vásárlás, pakolás, fuvarozás.

      Törlés