2011. április 5., kedd

remények

 Talán ezzel a szóval tudnám jellemezni a mostani időszakot. Tegnap voltunk Békéscsabán, ahol elintéztük a hivatalos fordítást. Persze egy csomót várni kell és sokba fog kerülni, de ez már meg sem lep. Fura, hogy csak nekünk fontos az esküvő, de leszarom. :D Akkor is esküszünk. :) Megvettük a meghívókhoz is a papírt, szóval lassan lehet várni a borítékot. :) Jó érzés, hogy mindent mi szervezünk és minden olyan lesz amilyennek szeretnénk.
Este olvastam egy cikket arról, hogy pozitív változások előtt áll a lakástakarékos megtakarítási forma. Persze biztosan nem lesz ettől kolbászból a kerítés, de talán lesz lehetőségünk ésszerű keretek között költözni. Emiatt azért csesztetnek is a mentőállomáson, mert szerintük túl óvatos vagyok, de mindig hozzáteszik, hogy bár lettek volna kissé óvatosabbak. Minden esetre jó lenne egy jobb otthon, mert ugyan ezt a mostanit is egyre jobban tuningoljuk, de mégsem a legideálisabb megoldás.

2 megjegyzés:

  1. Biztosan lesz jobb ennél, mert ügyesen gazdálkodtok és gondolkodtok, a kollégáid meg csak szimplán irigyek szerintem. :D

    VálaszTörlés
  2. Szerintem te tök józan gondolkodású ember vagy, és okosan végiggondoljátok a helyzeteteket és a legjobban fogtok kijönni belőle. A kollégák okoskodására ne hallgassatok. Úgyis nektek lesz jobb hosszútávon :) Drukkolok hogy a papírok gyorsan készen legyenek! Puszillak!

    VálaszTörlés