2011. június 24., péntek

nincs mentség :)

 Azt hiszem, hogy nincs mentségem arra, hogy mostanában nem írok túl gyakran. Igazából valamiért egyre nagyobb igényem van a társas érintkezésre és itt az internet nevű nagyfaluban ebből nincs túl sok. A dolgok jól mennek a maguk kis medrében. Az esküvő szerveződik és egyre jobb megoldások is születnek a vendéglistával kapcsolatban. Hogy izgulok-e? Szerintem nem, inkább nagyon várom az egészet. Jó dolog, hogy például Dittush lesz a fotósunk, akit ismerünk és ő is ismer. Meg persze jó lesz találkozni minden vendéggel.
 A testület döntése alapján július elsején megkapjuk a lakás kulcsait és elkezdhetjük festeni és rendezni. Szerencsére két évre szól majd a szerződés, így remélhetőleg addig nyugtunk lesz. :) Fura, mert mostanában többször is elkapott a mehetnék (el az országból), máskor meg a nagyon maradnék. Nem akarok politizálni, csak érdekes, hogy engem is elkapott ez a dilemma, amit most szerintem sokan éreznek.

2 megjegyzés:

  1. Néha sok az internetből, és pláne ilyen jó időben, az ember elvágyik a géptől. Ez tök természetes. Csak így egy kicsit kevesebbet hallok rólatok. Üzenem Imolának, hogy írjon már ő is, és ajánlja nekem twitteren, ahogy szokta. ;) Puszi

    VálaszTörlés
  2. Én is kicsit kivontam magam mostanság a twitterből, meg nem is nagyon van időm igazából :( De azért figyelek és tudom hogy minden jól halad. A lagzit várjuk már mi is, és ha izgulnál az is természetes lenne :) Reméelm hogy a lakás és a csinosítás közben azért jut majd idő pihenni is! PUszillak!

    VálaszTörlés