2011. július 7., csütörtök

chill out! :)

 Megint egy kis időm blogolni, szóval írok! :) A dolgaink szép lassan haladnak. A lakás ügye is intéződik, mert holnap megmérem a falakat a festékhez és az ott lévő bútorok ügye is el fog intéződni. A mentőállomáson már egymás agyturkászai vagyunk, mert mindenki felújít(ana) meg szépít(ene) a házán és lakásán, de persze a pénz senkit sem vet fel, szóval igyekszünk olcsó és saját kezű megoldásokat kitalálni. Azért durva, amikor anonim alkoholistaként beszélgetünk az ecsetes és teddyhengeres festés között. :D Szerencsére általában jó ötleteket tudunk összehozni és ezúttal nem spórolunk a színkeverésen (a mostani színek kicsit halványabbak, mint terveztük). Aradon a Brico Store-ban elég sok inger ér ám minket és ajánlom mindenkinek, hogy akkor is nézzen szét több lakberendezési és barkácsboltban ha már bőven kialakult tervek és elképzelések vannak.
 A nagy utazás előtt pár dolgot át kell majd nézni az autón és ennek is most jött el az ideje. A hűtővel van valami gikszer, de most még több lehetőség áll fenn. Remélhetőleg nem megy rá a gatyánk a javításra, de ennyi autópályázást nem lehet biztonságosan bevállalni csak akkor ha a kocsi 100%-ig jó állapotban van.    

1 megjegyzés:

  1. Örülök, hogy szépen rendeződnek a dolgok. Imolánál láttam a színeket, tényleg szuperek lettek! A kocsit pedig rendesen nézzétek át, nem mindegy, milyennel indultok el olyan messzire! Köszi a kedves és gyors kommentet! :) Puszi

    VálaszTörlés