2012. október 15., hétfő

Antiszoc

 Tudom, hogy hetek óta nem írtam, de egyszerűen sok dolgom volt és kedvem meg nem, hogy leírjam a dolgaimat több, mint 160 karakterben. :)
 Zanzásítva sokat segítettem Mamáéknak és Marcsinak. Elsősorban pakolásról volt szó, de nem bántam. Egy kollégámat is segítettem költöztetni, mert eddig egy közeli községből járt át dolgozni, de kapott szolgálati lakást és így el lehetett tölteni pár órát a pakolással.
 A másik dolog, hogy eladó lett az autónk. Nos igen, Asterix remek síkvidéki járgány, de minden erdélyi (tehát hegyi út) kínszenvedés neki, mert alacsony a teljesítménye és időnként ez kellemetlen helyzeteket teremt. Ezen kívül a mostani nyaralás rádöbbentett arra, hogy a legszükségesebb dolgaink is megtöltik a csomagtartó mellett a hátsó ülést is. Plusz, ha már autócsere, akkor szeretnék légkondit, mert ültem ilyenben és a meleg tompító hatásait nagyon jól kivédi.

Nagyjából ennyi történt velem. Zárásként még iderakok egy kedvencet.


1 megjegyzés:

  1. Így már érthető az autóvásárlásotok. Az meg külön öröm, hogy véghez is tudjátok vinni a dolgot. :) Tessék azért kicsit többet posztolni... :)
    Puszi

    VálaszTörlés