2012. október 19., péntek

Ruszli és kávé

 Jó, tudom, hogy nem egy forradalmi cím, de reggelinek nagyon is jó volt! :) Az utóbbi pár nap illetve egy hét a lakás szépítéséről (és persze pénzköltésről) szólt. :) Voltunk Glamour napozni és háztartási dolgokat venni. Sajnos a nagy tömeg és a hülye nadrágdivat (nem tudom, hogy minek erőltetni ezeket a buzi répanadrágokat) miatt elég stresszes voltam, de végül lett mindenünk.
 Autóügyben úgy tűnik, hogy elég sokan nézik meg naponta a hirdetést, de érdeklődő még nem volt. Viszont egy másik típussal is bővült a lista mégpedig a Honda Civic-kel! Azért jó ez a hír, mert elég sok van belőle és  típus szerepel is az autós "bakancslistámon"! Persze addig is szépítgetem az eladás előtt az autót. Tudom, hogy hülye vagyok, de szeretnék egy olyan autót átadni, ami nem okoz rövid időn belül meglepetéseket. Tisztában vagyok vele, hogy válság van és szinte döglött az autópiac, de bízom benne, hogy rövid idő alatt elkel a kocsi.
 Tegnap egy fura ötlettől vezérelve írtam egy üzenetet Facebook-on a békésszentandrási sörfőzdének (gyakorlatilag sörmanufaktúra és eléggé dicsérik a termékeiket, csak épp a környéken nem lehet kapni), hogy tudnak-e kontaktot egy gyárlátogatás megszervezéséhez. Remélem, hogy be lehet jutni valami módon! :)


1 megjegyzés:

  1. Már kezdtem megörülni, hogy valami részletes leírás lesz, de nem. A lakásszépítgetésről esetleg valamelyikőtök dobhatna képeket. A Glamour napokat mi Zsoltival gyorsan lerendeztük, egy üzlet volt a listánkon. :D A pécsi sörfőzdében van gyárlátogatás egy korsó sörrel a végén. :)
    Puszi

    VálaszTörlés