2014. március 22., szombat

És eltelt két hét! :)

 A legutóbbi bejegyzésem óta eltelt pár dolog, amiről szeretnék írni. :) Gondolom, hogy mindenkit Balázs érdekel a legjobban. :) Köszöni szépen, jól van. Nő, mint a gomba és a napokban épp mászni tanítjuk, ami vicces dolog, ugyanis jelenleg egy tengeri teknős sebességével tud kúszni és nagyokat nyög hozzá. Persze, mivel extra makacs, így pár hét múlva már profin fog mászni, de addig fogunk sokat nevetni. Kajaügyben szinte viharos a tempó, mert még több pépet kóstolt és a karfiol-brokkoli kombinációt leszámítva minden jöhet, szerencsére Imola kreativitása itt is szárnyal, így az alma-körte duó igazi főnyeremény. :) Balázs jelenleg fogak nélkül vigyorog a világra (de azt szüntelenül), de az ínye alsó része már elég fehér, szóval hamarosan igazán fog tudni harapni.
 Voltak nálunk Imola szülei is, akikkel a megérkezésük utáni egy órában háromszor sikerült összeveszni, de utána egészen jól mentek a dolgok. ( Csengettek, pedig ki van írva, hogy ne, rózsaszín szegélyű body-t hoztak Balázsnak és Apósom ecetes-almapaprikás kézzel simogatta meg Balázs kezét.) Amíg itt voltak el tudtunk menni Békéscsabára megnyitni a babakötvényt a fiatalúrnak, európai egészségbiztosítási kártyát intézni, babakocsit venni és kettesben lenni Imolával. Nagyon jó nap volt. :)
 Az elkövetkezendő két hónap igazán sűrű lesz, mert áprilisban Szatmárnémetibe megyünk, hogy a család ott lakó része is megismerje Balázst, májusban pedig indulunk Hollandiába pár napra. :) Biztosan nagyon kemény, de nagyon jó időszak lesz. Már nagyon várom! :)


3 megjegyzés:

  1. "( Csengettek, pedig ki van írva, hogy ne, rózsaszín szegélyű body-t hoztak Balázsnak és Apósom ecetes-almapaprikás kézzel simogatta meg Balázs kezét.) " :DDDDDDDDDDDDDD
    tudom, csúf dolog, de rajongok néha Imola szüleiért :DDDDDDDDD

    VálaszTörlés
  2. Szia! Hát ezekkel a rajongó nagyszülőkkel nehéz az élet. De szerintem Balázs kedvéért biztosan 'idomulni' fognak. Örülök, hogy minden jó és minden Balázs körül forog. :) Azt hittem, hogy húsvétkor majd el tudunk menni meglátogatni Benneteket, de pont akkor lesz egy országos verseny a sulinkban, ezért mi még a tavaszi szünetben is dolgozni fogunk. :S Pedig már én is úgy meg akarom fogdosni Balázst!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem Balázs ki fogja taposni a maga útját a nagyszülőknél, ami fog pár konfliktust szülni, de ez van. Jönni, pedig akkor jöttök, amikor jó. :)

      Törlés