2013. augusztus 4., vasárnap

Helyzetjelentés a kánikulából. :)

 Nem nagyon van kedvem blogolni, de elég rég írtam, így próbálok összehozni egy postot. A meleg megint inkább nehezít, de eddig szerencsém volt az éjszakai műszakokkal.
 Szerdán szabadságon voltam és igyekeztem túlélni a meleget. Elmentem Imoláért és bevásároltunk. Nem igazán emlékszem, hogy mást csináltam volna.
 Csütörtökön és pénteken dolgoztam. Szerencsére nem mentünk túl sokat, de azért menni kellett. pénteken Anyuék elhozták Imolát Mezőhegyesről és hoztak fagyit a mentőállomásra.
 Szombaton Anyuékhoz voltunk ebédre hivatalosak, de előtte vettünk a Lidl-ben söröket és a műszaki boltban ventilátort. Egészen korán odaértünk Mezőhegyesre. Volt marhapörkölt Imolának és Juditnak. A többiek meg lecsót ettek. Este mennem kellett dolgozni, de az irányítás teljesen megkavarodott és a két autót olyan feladatokhoz küldték, amihez inkább a másikat kellett volna.
 Ma kiromboltunk vásásrolni és tankolni Aradra. Negyed órával az indulás előtt olvastam, hogy Nagylaknál elég nagy a torlódás, ami annyit jelenthetett, hogy Battonyánál is több lesz az autós. Mielőtt eljutottunk volna oda, kiderült, hogy itthon felejtettem a zöldkártyát, amire amúgy is szükség van, de a rendőrök is harapnak rá. Tehát vissza kellett fordulni. Végül egészen szelíd forgalom mellett jutottunk ki. A benzinkúton, négy fél literes Pepsi kóla áráért kaptunk egy hűtőtáskát, amibe belefér az üdítőnk. A Cora-ban, pedig volt egy rakás kóstoló meg akció. Végül csak a Pepsis és Nivea akcióban vettünk részt. A Nivea-val terméket lehetett nyerni (Imola nyert egy tusfürdőt), én a Pepsi-vel próbálkoztam, de sátor, hátizsák, vagy bringa helyett csak egy doboz kólát nyertem. Hazaérve rántott sajtot ettünk és szunyáltunk egyet. :)


2 megjegyzés:

  1. Elképzeltem az otthonfelejtett zöldkártya szituációt a mi esetünkben: hiába Zsolti hagyta otthon, biztosan rajtam vezeti le az idegességet és ordítozik egy sort, majd 130-cal repesztve hazamegyünk érte és ugyanannyival megyünk visszafelé is, mert egy csomót időt és pénzt elpazaroltunk és ettől dühös. Remélem, nálatok ez nem így megy (bár képzelem, hogy nem). :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igazából az autóval kapcsolatos dolgok rám tartoznak, így leginkább magamra haragszom. Inkább az alkatrész és szervízszámlákkal sokkolom Imolát. :)

      Törlés