2013. július 3., szerda

Vasárnap-Hétfő-Kedd :)

 Vasárnap gyakorlatilag nem csináltunk semmit. Főztünk nem tudom micsodát, meg néztünk F1-et és Többre nem emlékszem. Biztosan Ki is pihentük magunkat biztosan. :D
 Hétfőn dolgoztam és próbáltam kerülni a főnököt, mert az élő fába is belekötött. Amúgy a nap maga nem lett volna rossz és ha nem volt a főni a közelben, akkor jól is éreztük magunkat. :)
 Tegnap reggel arra ébredtem, hogy anyagilag is elismerték a munkámat. Ennek örömére vissza is feküdtem aludni. :D Délelőtt 10 körül meg arra ébredtem, hogy nem vagyok álmos, így megreggeliztem és megkávéztam. El is döntöttük Imolával, hogy kimegyünk Aradra hűtőt feltölteni. :) Ebédre spagettit csináltam és vártam, hogy Imola hazaérjen. Kaja után indultunk is Aradra, tankoltunk, vettünk útdíjmatricát és be is vettük magunkat a bevásárlóközpontba. Sikerült elég sok cuccot bevásárolni, de sok dolog volt jó áron. :) Hazafelé beugrottunk Marcsihoz, hogy megbeszéljünk pár dolgot. Este hazaérve megsütöttük a halat és aludtunk is. :)


2 megjegyzés:

  1. Útiköltséggel együtt is megéri nektek Aradra járni bevásárolni?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tankolással ÉS vásárlással igen. Külön nem biztos. Az a durva, hogy Arad közelebb van hozzánk, mint Szeged vagy Békéscsaba és a boltok kínálata is baromi széles. Persze előnyünk is van a dologban, mert Imola ismeri a helyi márkákat, mert például a Danone dolgai kb. egy árban vannak itt és ott. :)

      Törlés