2013. szeptember 5., csütörtök

Alvásüzemmódváltás :)

 Nincs vész csak mostanában tök jól elvagyok 5-6 óra alvásokkal és ez még elég meglepő. Tegnap reggel Anya ébresztett, mert elhívták egy másik idősotthonba és ezt a hírt osztotta meg. A következő dolog amire emlékszem, a durván nyomott csengő, de mire kimásztam az ágyból, már elment a postás. Reggeliztem és kávéztam, amikor hívtak a mentőállomásról, hogy Imola kapott csomagot (igazából a nekem happolt könyvek jöttek meg). Nem is tétováztam és belegóztam a bringa darabjait a csomagtartóba (már nem tudom, hogy hanyadik alkalom volt, hogy megmentett a csomagtér) és elindultam Orosházára. A bringaszervizben kezdtem, ahol nagy vonalakban megbeszéltük, hogy milyen lesz a kész bicaj, de holnap még felhív a szerelő. :) Ez után a leszakadt kipufogót adtam le a vasgyűjtésben. Kaptam érte kemény 230 forintot, de legalább nem foglalja a helyet és egy sör kijön az árából. :D Ez után megbeszéltem Imolával, hogy nem megyek haza, hanem megnézem Anyut otthon. Beszélgettünk, majd elmentem Imola elé és elvittünk egy vödör szilvát Mariannak. Kicsit vicces volt a szitu, mert három évig buszoztam Mariannal (egy gimnáziumba jártunk, csak ő egy évvel előttem), de a köszönésen kívül nem sokat beszéltünk, bezzeg most bővített mondatok is elhangzottak. Boltoltunk, majd hazarobogtunk, főztünk, ettünk és szinte mehettem is dolgozni. Egészen jó csapat jött össze, így sokat beszélgettünk. 
 Ma egy kicsit korán volt a reggel, de egy kávé segített. Hazajöttem, aztán reggeli után elmentem boltba, mert két napra kellett főzzek és sertéspörköltet terveztem be. Gyorsan vettem mindent, itthon feldobtam a kaját és lazultam. Durva, hogy mennyire nem kell foglalkozni egy pörkölttel, ha már be van fűszerezve és felforrt. Imola hazaérkezésekor ettünk, mostunk és sétáltunk. Holnap, pedig melózom. Egyébként rendesen ráfüggtem Dub fx-re! :) 


1 megjegyzés:

  1. Szia! Olyan büszke volnék magamra, ha elég volna 5-6 óra alvás! Olyan rengeteg időm maradna más dolgokra! De sajnos nálam 8-10 a minimum. :S Az ember annyira fel tud töltődni attól, hogy szép időben sétál, én is nagyon szeretek, csak sajnos nem nagyon van rá lehetőségem. Vigyázzatok magatokra! Puszi

    VálaszTörlés