2011. április 15., péntek

nem tudom, hogy miért, de tuti, hogy nem azért. :)

 Tegnap este még egy rinyálós blogot akartam írni, de mára javult a helyzet. Tegnap elég durván összejöttek a dolgok: a főnök felkért egy oktatásra, amit végül nem vállaltam el. Kedvem és megfelelő tudásom lenne hozzá, de kollektív módon visszautasítjuk a dolgot. Elegünk volt abból, hogy ingyen és bérmentve a szabadidőnk rovására kell népszerűsítenünk a céget. Főleg úgy, hogy ha csak a legcsekélyebb engedményt szeretnénk a cégtől akkor minden alkalommal visszautasítanak. Úgy érezzük, hogy ez nem mehet így tovább. Remélem, hogy eléggé össze tudunk tartani, mert ha csak egy ember vállalja az oktatást az elég nagy kudarc lenne.
 Másrészt a mezőkovácsházi polgármesteri hivatali aktakukacokból is elegem volt. Tegnap küldtek egy felszólítást (különösebb előzmények nélkül), hogy szemétdíjhátralékunk van. Naés? Hónapokig tartott elintézni a lakást, hetekig tartott Imola állampolgársági ügyintézése és erre most jönnek ezzel. Meg vannak huzatva én mondom. Az lenne a legjobb ha lenne végre egy saját helyünk és nem basztathatna senki (najó basztatna, de nem itt és nem ilyen kicsinyes banda). Persze nincs vita és veszekedés köztünk. Biztosak vagyunk abban, hogy megoldjuk a gondokat. :)

1 megjegyzés:

  1. Szerintem is ki kell állni magatokért, mind a mentősökkel, mind a szemétügyben! Hadd tudják csak meg, ki is az a Borsos István. :P (Ez most kicsit poén volt).

    VálaszTörlés