2011. április 12., kedd

netmentes idők. :)

 Mostanában kissé a háttérbe vonultam és kevesebbet írok twitteren. Nincs ennek különösebb oka, inkább csak jó a hangulat a dolgozók között (kivéve persze a főnököt:)).
 A hétvégén volt nálunk Kinga, akinek nagyon örültünk, mert rég járt itt és egy csomó dologról beszélgettünk meg moziztunk meg Anyuéknál voltunk meg még egy csomó dolgot csináltunk együtt. Láttuk a Maci Lacit 3D-ben és be is jött vastagon. :) Esküvőügyben van ám sok előrelépés. Lefoglaltuk a házasságkötő termet és megbeszéltük azt is, hogy mi visszük a pezsgőt. (Utóbbi azért jó, mert olyan pezsgő lesz, amilyet mi szeretnénk) Sikerült a kaját is megbeszélni. Elég jó menüt sikerült összeállítani és a hely is sokat fog szépülni addig. Persze van, aki elégedetlen, de igyekszem nem felvenni a dolgot. :)
  Fura, de mostanában nem nagyon vagyok gépközelben. Azt hiszem, hogy mostanában munkaügyben fárasztóbb időszakot élek és inkább pihenek itthon. Mondjuk a házimunka egyre jobban kikapcsol, de nem lettem azért otthonkás mammerré. :D

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése