2013. május 6., hétfő

Megautósodás :)

 Nagyon, de nagyon durván hosszú volt ez a nap, de olyan lett a vége, amilyet akartunk. :) Reggel korán keltünk és reggeli és kávé után beugrottam a mentőállomásra nyomtatni. Amikor hazaértem, akkor hívott Apu, hogy tönkrement a hűtőjük és el kéne sétálnom az Euronicsba, hogy nézzek másikat. :D Amikor innen is hazaértem, akkor eszembe jutott, hogy elmegyek hamarabb Mezőhegyesre, ami tök jó elképzelés lett volna, de a Tisza Volános sofőr úgy gondolta, hogy nem vesz fel a buszra és nem áll meg. Gyorsan néztem magamnak vonatot, de addig még volt egy kis időm, ezért hazajöttem. :D A vonattal már eljutottam Mezőhegyesre. :) Anyuékkal megbeszéltem a hűtő ügyét, majd Imolával elbuszoztam Szegedre, hogy megcsinálják a pajzsmirigy ultrahangját és volt némi esély, hogy bekerülünk a dokinőhöz. Itt kicsit eldurrant az agyam, mert ugyan nem volt időpontunk, de az asszisztens startból gyökér volt velünk, így amikor visszajött, akkor beszóltam egy kétértelműt. A lényeg, hogy megoldódott minden és megkövettem az asszisztenst.
 Ez után összefutottunk az autó eladójával. Ellenőriztem még pár dolgot, majd kitöltöttük a papírokat, átadtuk a pénzt és eljöttünk. Mivel ismeretlen az autó, így tankolással kezdtünk. Vannak persze javítanivalók, de megoldjuk. :) Tótkomlóson volt még egy ruhapróba, így amíg Imola próbált, addig én gyönyörködtem az autóban. :) Hazafelé Imola rendelt pizzát. Itthon végre lepihentünk és ettünk rendesen. :) Szerencsére holnap kicsit nyugisabb napunk lesz. :)


4 megjegyzés:

  1. Szia! Azt hittem, azért nagyobb hírverés lesz, hogy van új autótok, mert azért az nagy esemény! :) Mutass majd képeket! Puszi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Twitterre postoltunk, de ennyi. :) Még le kell mosni, mert kicsit porgúnyás. :)

      Törlés
  2. Gratulalok!:) Lehet valogatni gyerekulest, kell is a kocsi ha kicsi is van. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A tömegközlekedés szörnyű, szóval kettőnknek is opció az autó, de gyerekkel tényleg kötelező.:)

      Törlés