2013. január 30., szerda

unortodox nap :)

Ha valaki tegnap délelőtt elmesélni, hogy ma miket fogok csinálni, hát kiröhögtem volna! Meló vége előtt nem sokkal hívott Judit, hogy be kéne váltsam a hajmodell felajánlásom. Még sosem csináltam ilyesmit és festés nem volt a programban, így bevállaltam. Felhívtam anyut, hogy megvárnám Imolát náluk, így ő meghívott minket ebédre. Így kötöttem ki ma reggel 9:45-kor a Stílus fodrászatban, ahol hugi tanuló. Kicsit várni kellett, mert több modell ment, plusz a fizető vendégekkel is foglalkozni kellett (volna). Hallottam már sztorikat Jucitól, hogy egy emberevő a mestere, de rá kellett jönnöm, hogy ugyan nagyon hajtja a tanulókat, de magyaráz is (világbajnok fodrász különben). Végül sorra kerültem és kaptam hajmosást és hat nő, plusz egy fickó (mester) figyelmét. Meglepett, hogy a végzős tanulók ugyanúgy figyeltek, mint az elsősök. Judit jól szerepelt, de már azt is tudom, hogy mit követelhetek tőle, szóval nem lesz egyszerű neki ezután a hajamhoz nyúlnia. Miután végeztem indultam is Mezőhegyesre. Volt egy kis esőszünet, így lehúztam az ablakot. Ez nem volt túl jó ötlet, mert a Red Alert című játék zenéit hallgattam (alant meghallgatható). Tök jót dumáltam anyuval és összetrollkodtunk egy sárgaborsókrémlevest, amit szinte én ettem meg (finom volt pedig). Meg volt palacsinta. Fél háromkor elmentem Imola elé, majd boltoltunk. Meglepett, hogy van Auto Bild, mert csütörtökön szoktak újságot hozni. Hazaérkezés után Judit is befutott, így ebédeltünk. Még beszélgettünk kicsit és néztünk tortakészítős műsorokat a TLC-n. Marcsi a nagynéném felhívta Imolát, hogy kéne neki angol segítség, mert elkezdett egy angol tanfolyamot és nem áll össze a kép neki. Segítettünk neki házit csinálni. Kicsit segítettünk még pár szájberútvesztős dologban és nagyokat röhögtünk. Elég későn értünk haza, de jó kis nap volt! :)


2 megjegyzés:

  1. Azért egy pasinak sokkal könnyebb eldönteni, hogy most akar-e hajmodell lenni, vagy nem, mert annyira nagyon nem lehet szerintem eldönteni. De ahogy látom, inkább az élmény volt rád nagy hatással. :)

    VálaszTörlés
  2. Mint kiderült klasszikus hajvágást csinált rajtam Judit, ami még a jelenlegi hajvágási stílusnál is régebbi. :) A durva dolgok inkább a fodrászversenyek, bizonyos kategóriáiban vannak (fél fejen hosszú haj, a másik felén szinte semmi).

    VálaszTörlés