2013. január 13., vasárnap

munkanap

 Reggel elég szarul ébredtem, ami azért is meglepő, mert sokat aludtam, de kellett egy kávé és egy tus, hogy az ágy helyett a mentőállomásra menjek. Szerencsére elég nyugodt napunk volt, pedig ilyenkor kevesebb autó dolgozik és a mediterrán ciklon is érkezőben volt. A nap fénypontja kétségtelenül az ebéd volt! Mind a lasagne, mind a pite nagyon nagyon finom volt! :) Délután felhívott egy autó iránt érdeklődő. Bemutatkozás nélkül indított, de nem rakta le a telefont az ár hallatán (az a tapasztalatom, hogy az emberek egy alapvetően rossz állapotú kocsit keresnek, amire többet kéne költeni a vétel utáni hetekben, mint az enyém vételára). Végül emberünk is megkérdezte, hogy kifizethetné két év alatt a kocsit... Hazaérve kiderült, hogy mehetünk Hollandiába! Eléggé felvillanyoz a dolog, mert egyrészt nem jártam még Hollandiában, másrészt sosem repültem még. Persze spórolnunk kell, de inkább ez, mint a hitel. :) Napizenének pedig egy igazi mesterművet választottam!:)

2 megjegyzés:

  1. Szia!
    Sosem jutna eszembe bármit is venni, ha nem tudnám kifizetni...
    Hollandiáról korábban már hallottam, de majd elmesélhetnéd még egyszer részletesen, mert olyan az emlékezetem, hogy arról inkább ne is beszéljünk! :)
    Puszi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem, ha eladjuk a kocsit, akkor írok egy postot a tanúságokról. :) Hollandiában él Imola barátnője Réka és a férje Sanjay. Most vettek egy házat és meginvitáltak minket.

      Törlés