2013. február 24., vasárnap

mindig a címmel szívok! :)

 Sajnos ez van! Ma még ahhoz is túl fáradt vagyok, hogy rendes címen gondolkodjak. Este egy olyan mentőtiszttel dolgoztam, akivel még sosem találkoztam. Nem árt, ha a személyzet minden tagja összhangban dolgozik, de bebizonyosodott, hogy kommunikációval meg lehet oldani a dolgokat. Reggel kaptam egy ajánlatot, ami kicsit rendezné az anyagi dolgainkat. Hasonló az újságkihordáshoz, de lenne egy hónapom kb. beleszokni és jó ideig segítséggel csinálnám. Megpróbálom a dolgot, aztán meglátjuk. :) Hazajöve megreggeliztünk, ittam sok kávét. Jött a boltolás, mert zöldséglevest és ilyet terveztünk: http://www.nosalty.hu/recept/sonkas-sajtos-spagettiszufle , amit végül nem kis formában, hanem tepsiben csináltuk meg. délután aludtunk egy sort, mert jó! Holnap megint melózom, de biztos vagyok benne, hogy nyugodtabb lesz, mint a tegnap/ma éjjel (remélem :D).

3 megjegyzés:

  1. Most 1 hetet olvastam vissza, és meg kell állapítanom, hogy szinte semmiről nem írtál. Talán 2 napod van rendesen elmesélve. Ráadásul ezt az új munkát sem igazán konkretizáltad. Tessék részletesen írni, hogy a távolban élők is értsék, hogy mi van! :) Puszi

    VálaszTörlés
  2. Alapvetően csak olyasmit írok le, amit van értelme, vagy teljesen leszervezett és megvalósult dolog. Mostanában inkább lehetőségek jöttek, amikkel megpróbálunk élni, de ennek a kifutása még beletelik egy kis időbe. Amint lesz konkrétum, azonnal írok. :)

    VálaszTörlés
  3. egyetértek Ildikóval - plusz megfigyeltem, hogy rengeteget kávézol!!! :) és gratu előre is az új munkához, kíváncsi vagyok a részletekre én is!

    VálaszTörlés